Værdier

Det vil vi være kendt for

A – nsvar: fælles ansvar sportsligt og socialt AGF Håndbold skal bygge på respekt. Respekt for spillere, trænere, ledere og dommere. Hårdt arbejde skal værdsættes. Klubben skal have ansvar for kvalitet, hvor hver enkelt spiller kan udvikle sig sportsligt, men også personligt.


G – læde: det skal først og fremmest være sjovt at være en del af AGF håndbold AGF Håndbold skal være båret af klubånd og entusiasme, uanset sportsligt niveau. Målet er, at man altid mødes af god stemning, når man træder ind i hallen. Det skal være et godt sted at komme, uanset om det er til kamp eller træning.


F – ællesskab og forening: både på og udenfor banen


AGF Håndbold skal være et forpligtende fællesskab på tværs af alle hold, med synlighed på tværs af senior og ungdom. AGF håndbold skal være en hel klub fra ungdom til senior. Foreningslivet skal dyrkes, og frivilligt arbejde anses for en naturlig ting og værdsættes højt.


Sudare pro communi causa – Vi sveder for samme sag!

Vision: Vores vision er at være det bedste håndboldtilbud ud fra de forudsætninger, vi har. Mission: Vores mission er at skabe de nødvendige rammer, så det sportslige og det sociale kan trives på alle niveauer.


Ansvar Glæde Fællesskab & Forening