Seniorafdelingen

AGF Håndbold

Velkommen til AGF Håndbold

Senior

Her finder du alt der er værd at vide, når du er ny seniorspiller i AGF Håndbold.

Den hvide trøje forpligter....
Som håndboldspiller i AGF er der nogle opgaver i løbet af sæsonen, som man skal være indstillet på at hjælpe til med..!!

Vi løfter i flok
Klubbens økonomi er afhængig af, at vi i fælleskab formår at tjene penge til klubkasse udover indtægterne ved kontingentet, da kontingentindtægterne ikke dækker alle udgifterne ved at drive en håndboldklub. Det er derfor vigtigt, at vi alle tager ansvar for klubbens drift ved at hjælpe til ved disse arrangementer.

Frivillig træner/leder
Har du erfaring som træner eller frivillig leder, eller har du mod på at prøve det, hører vi hellere end gerne fra dig — vi har altid brug for flere hænder. Du skal blot kontakte en af de senioransvarlige.

Sponsorater
Kender du nogen som ønsker at støtte AGF Håndbold med et sponsorat? 
Så kontakt endelig Formanden - se her bestyrelsen

Vigtige begivenheder 
Udover sportslig succes, så har vi i AGF Håndbold også stor fokus på det sociale. Derfor arbejder vi på at sende flest mulige hold til de samme stævner og træningslejre. 

Vi er også gode til fester - vi afholder tre traditionsrige fester i løbet af sæonen, som du ikke bør gå glip af: 
• Opstartsfest i september/oktober 
• Julefrokost i december 
• Afslutningsfest i april/maj

AGF CUP
AGF CUP (ungdomsstævne i Påsken) er altafgørende for klubben, fordi det daglige kontingentet ikke dækker alle de udgifter, der er ved at drive en håndboldklub. Så derfor, jo bedre en AGF CUP, jo bedre rammer kan vi lave for spillere i AGF håndbold. Derfor har alle i AGF en pligt til at hjælpe. Det er selvfølgelig under stævnet, der er brug for flest hjælpere, så prøv at holde nogle timer/dage/nætter fri fra skærtorsdag (eftermiddag) til påskedag (eftermiddag).

 ---

Vi sætter stort vægt på fællesskabet, men på et punkt står du alene ...(!)

Rødt kort
Der følger en bøde med, når man modtager et rødt kort i en kamp. 
I AGF er reglen klar! — får du rødt kort, er det for egen regning!