- Senior | Kontingent

AGF Håndbold

Kontingent

I AGF Håndbold er kontingentet på kr. 1.100 pr. halvår.
Opkrævningerne falder 15. august og igen 15. januar.
Hovedreglen for betaling af kontingent: - No Pay, No Play.

Til evt. nye spillere skal det dog tilføjes, at hvis man ikke kommer på det ønskede hold, man bliver skadet eller af andre grunde ikke har mulighed for eller ønske om at fortsætte i klubben, så er det muligt at få refunderet dele af kontingentet således, at man kun betaler for den tid, man har været trænings/spilleraktiv i klubben. 

Under hvert hold er der et link, hvor du kan indbetale din kontingent. 

Hvis du er i tvivl om, på hvilket hold du skal spille, vælger du bare det, du regner med, så skal vi nok efterfølgende flytte dig over på det rette hold om nødvendigt.

Licens
Husk også at få overført din spillerlicens til AGF Håndbold. Dette gør du ved at kontakte den kontingent og licens ansvarlige Seniorudvalget og oplyser "Navn", "Fødselsdato" og "Tidligere klub", så sørger vedkommende for at overføre din licens eletronisk til AGF.

Den hvide trøje forpligter
I AGF hjælpes vi ad, så som spiller er der nogle opgaver i løbet af sæsonen, som du gerne skal være indstillet på at hjælpe til med, så som f.eks.: 

• Tidtagning til kampe (dette administreres af Seniorudvalget)
• DHL Stafet, Grøn Koncert m.m. (dette publiceres fra Seniorudvalget)
• AGF CUP - enten før, under eller efter stævnet (stævnet afvikles hvert år i Påsken).

Derudover er mange dagligdagsopgaver i løbet af sæsonen, hvor der er brug for en hjælpende hånd. 

Det kan f. eks. være døm-selv-kampe for børnehold, en trænertjans eller at give en hjælpende hånd i ungdoms- eller seniorudvalget, eller hjælpe til i AGF-CUP udvalget.
Hvis du er frisk på at hjælpe, er du mere end velkommen. Det eneste du skal gøre er at tage fat i enten formanden eller seniorformanden, så skal de nok få dig sat i gang :-)