Ny spiller i AGF | Ungdom

AGF Håndbold

Velkommen til AGF Håndbold - ungdom

Vi tilstræber at der i AGF Håndbold er plads til alle, uanset alder, køn og niveau. Vi er altså ikke enten en bredde eller eliteklub, men både og. I AGF Håndbold betyder alle spillere lige meget og vi glæder os ligeså meget over at kunne tilbyde mindre øvede spillere at spille håndbold, som vi glæder os når vores dygtigste spillere kvalificerer sig til de bedste rækker.

ER håndbold noget for dig?
Når du vælger at spille håndbold i AGF kan du altid starte med nogle prøvetræninger for at finde ud af om det er noget for dig.
Du kan kontakte træneren for den aldersgruppe som du høre til, og aftale hvornår du kan starte. Kontaktoplysningerne til træneren kan du finde under de enkelte hold. Den gratis prøvetræningsperioden er max. 4 uger, herefter skal der tages en beslutning om man ønsker at fortsætte. Efter 4 uger skal spillerne indmeldes og der skal betales kontingent. Indmeldelse on kontingent foregår online via Conventus. Spørg din træner hvis du er i tvivl. 

Spil håndbold i AGF og gå på Efterskole.
Du har også mulighed for at være tilknyttet AGF Håndbold og være elev på Sansestormerne/Risskov Efterskole. Skole tilpasser ugeprogrammet så et er muligt at have tre ugentlige træningspas, og yderligereer det samtidig muligt at være tilknyttet håndboldlinjen på esaa med morgentræning tirsdag og torsdag.

Du kan læse mere om samarbejdet mellem AGF Håndbold og Risskov Efterskole under menupunktet "AGF Håndbold og efterskole".