Return Grafik ES Small

            Logo2

AGF Eksklusive Sponsorship

 

Risskov Sansestormerne 422X60 Jpg

 

Eksklusive Sponsorship mellem AGF Håndbold & Risskov Efterskole
Her på siden kan du læse om samarbejdet mellem AGF Håndbold og Risskov Efterskole.

 

 Mød her Emil Nielsen & Thomas Strøm Rasmussen og hør dem fortælle om deres overvejelser og forventninger til kombinationen Risskov Efterskole og AGF Håndbold. Sidst i videoen kan du se, hvad et efterskoleophold på Risskov Efterskole måske kan ende med.

Om at spille håndbold i AGF og
være elev på Risskov Efterskole

Kombinationen af at spille at håndbold i AGF og samtidig være elev på Risskov Efterskole er den ideelle løsning, særligt når håndbold har stor indflydelse på valget af efterskole. Denne kombination sikre nemlig at du
får mulighed for at træne i et af landets bedste træningsmiljøer og samtidig får alle de udfordringer og oplevelser der er knyttet til et efterskoleophold.

Samarbejde med AGF Håndbold

Risskov Efterskoles samarbejde med AGF Håndbold giver muligheden for at spille håndbold på flere niveauer.
Hvis du vælge håndbold som tilvalg vil der være en ugentlig skoletræning, hvor alle, både piger og drenge, træner sammen. Træningen vil foregå onsdag fra kl. 13.00 - 14.30 i Bellevue hallen og instruktøren vil være en træner fra AGF Håndbold.

Som elev på Risskov Efterskole har Du også mulighed for at passe evt. ESAA træning tirsdag og torsdag formiddag fra kl. 08.00 - 10.00.

Træningen i AGF Håndbold er mandag, onsdag og fredag, og dit skema hos Risskov Efterskole er tilrettelagt så du både kan passe din skole og håndboldtræningen i AGF. I AGF er aktiviteterne også planlagt så du kan deltage i aktiviterne på skole og kampene planlagt så du ikke går glip af vigtige kampe bare fordi du lige er med skolen i Barcelona eller New York.


     Icon Facebook Charity  Følg Risskov Efterskole på Facebook
 

 

 

INVITATION

AGF Håndbold inviterer hvert år alle U12 og U14 spillere og deres forældre til et kombineret spiller- og forældremøde hos Risskov Efterskole.

Arrangementet er for alle, også de som ikke skal på efterskole.
Risskov Efterskole byder på kaffe og hjemmebag og I vil blandt andet blive orienteret om:

• AGF CUP
• ESAA
• AGF Håndbold og Risskov Efterskole

Der vil også være mulighed for at møde og stille spørgsmål til elever som har valgt at kombinerer deres efterskoleophold med at spiller håndbold i AGF.

Hvis du gerne vil vide mere så kontakt din træner eller ungdomsformand Anders-Peter Pedersen.