AGF Håndboldskole 2017

Sommeren nærmer sig, og traditionen tro, afholder AGF Håndbold håndboldskole i uge 32 (fra 7/8 til 11/8), altså den sidste uge inden folkeskolen starter op. 

Håndboldskolen er for U10, U12, og U14 spillere, og den starter hver dag kl. 10 og slutter kl. 15. Der vil i løbet af ugen være masser af håndbold med fokus på både individuelle kompetencer, teknik og målvogtertræning, og der vil også være plads til sjove udendørs aktiviteter, hygge og samvær på tværs af aldersgrupperne.

Vi kan allerede nu afsløre, at vi skal en tur i DGI Huset og så skal vi naturligvis i Tivoli, hvor der grilles pølser til frokost og hvor alle deltagere får turbånd.

Prisen for deltagelse hele ugen er kun kr. 800, og for det får du hver dag frokost og 1 stykke frugt.

Tilmelding på nedenstående link: https://www.conventus.dk/dataudv/www/new_tilmelding.php?foreningsid=2340&gruppe=436072&skjul_nyt_medlem=0&skjul_allerede_medlem=0 

Vi glæder os til at se jer til en uge med hygge, sjov og en masse håndbold!

Alle de bedste håndboldhilsner

AGF Håndbold 

BEMÆRK! Tilmelding snarest muligt, meget gerne inden sommerferien!

Som udgangspunkt lukker vi ikke for deltagere fra AGF, men hvis vi får mange tilmeldinger i sidste øjeblik, vil dette påvirke vores mulighed for at sikre, at der er trænere og halkapacitet nok til den optimale afvikling af håndboldskolen.